Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 YILLIK BİR ARADAN SONRA..

3 posters

2 YILLIK BİR ARADAN SONRA.. Empty 2 YILLIK BİR ARADAN SONRA..

Mesaj  ebruadmin Cuma Ağus. 31, 2007 12:54 pm

Ebru Gündeş 2 yıllık bir aradan sonra yepyeni bir albümle sevenleriyle buluşuyor.
Biryıl süren hazırlık aşamasından sonra yayınlanan albüm 11 parçadan oluşuyor.Aranjelerini ve Müzik Yönetmenliğini Taşkın Sabah'ın yaptığı albüme ismini veren parça olan KAÇAK sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı, bestesi Bülent Özdemir'e ait duygu yüklü bir slow.
Sezen Aksu'nun o muhteşem yüreğini sözlerine akıttığı diğerbir parça da HAYATTA BAŞARILAR DİLİYORUM…
Metin Arolat'ın GÜNDEŞ için yazıp bestelediği GİDİYORUM isimli parça albümdeki en iddialı slowlardan biri.
SAYGILARIMLA olmazsa olmaz bir Burçin Birben hiti.
İlk defa bu albümde çalışma fırsatı bulunan Sinan Akçıl'ın sözü ve bestesi kendine ait olan SENİ UNUTURUMadlı parçası da yılın şarkısı olmaya aday...
Albümlerin ve yüreğimizin vazgeçilmezismi Ersay Üner MAZİ ile yine içimizi kıpır kıpır yapacak.
İYİ ŞANSLAR diyen ;söz Günay Çoban beste Evrim Dökme'ye ait şarkı dinlerken dans edemeden durama-yacağımız bir eser.
Fetah Can'ın giderken MUTLULUKLAR DİLİYORUM diyenparçası ise bütün aşıkların isyanı olarak dillere düşecek.
Tabi ki daha önceki albümlerinde olduğu gibi Gündeş'in bu albümünde de çok önemli müzik üstadlarına ait üç adet cover parça var.
Büyük Usta ve duayenimiz Orhan Gencebay'dan DERTLER BENİM OLSUN, sesiyle ve yüreğiyle gönlümüze taht kurmuş Selami Şahin'den SENİ SEVMEDİĞİM YALAN, büyük ve unutulmaz eserlerin 2 YILLIK BİR ARADAN SONRA.. Ebrugndecanrt5
ebruadmin
ebruadmin
Admin
Admin

https://ebrufanclub.yetkinforum.com

2 YILLIK BİR ARADAN SONRA.. Empty Geri: 2 YILLIK BİR ARADAN SONRA..

Mesaj  ebrum C.tesi Eyl. 08, 2007 1:08 pm

sağol tşkler
ebrum
ebrum
süper mod
süper mod

2 YILLIK BİR ARADAN SONRA.. Empty Geri: 2 YILLIK BİR ARADAN SONRA..

Mesaj  beti Perş. Eyl. 13, 2007 12:03 pm

albüm süper herzaman olduğu gibi...
beti
beti
süper mod
süper mod